Kjøkkenfornying – den miljøvennlige løsningen for et nytt kjøkken

Book en befaring

Kjøkkenfornying er ikke bare en rask og rimelig vei til et nytt kjøkken; det er også miljøvennlig. Her ser vi nærmere på hvordan kjøkkenfornying bidrar til å spare miljøet.

Mindre avfall, stor forskjell

I Norge, hvor rehabilitering av boliger bidrar med betydelige 450.000 tonn avfall* hvert år, representerer kjøkkenfornying en enkel, effektiv og miljøvennlig løsning for ansvarlige huseiere. I stedet for å kaste fullt fungerende kjøkkenskrog og andre komponenter, gir vi i Aktiv Kjøkken disse delene et forlenget liv, med nye skuffefronter og skapdører. Dermed reduserer vi også drastisk den mengden med avfall som kunne endt på en fylling.

Forbedring uten kompromiss

Med en praktisk tilnærming fornyer vi kjøkkenet ditt uten å inngå kompromisser med tanke på stil, kvalitet eller funksjonalitet. Siden vi ikke er bundet til en spesifikk merkeprodusent, står vi også mye friere til å tilby et spesielt bredt spekter av både materialer, farger og utforminger på dører og fronter, med mer. Fabrikken vi benytter i Sverige strekker seg også svært langt i å tilby det kundene våre ønsker. Og sånt blir det fornøyde kunder av. 

Kostnadsbevisste valg

Kjøkkenfornying er mer enn bare en miljømessig fordel; det er også en kostnadseffektiv metode som lar deg transformere kjøkkenet ditt uten de betydelige kostnadene som vanligvis følger med en komplett kjøkkenrenovering. 

Gjenbruken av kjøkkenkonstruksjonen, bidrar også til en fornying av kjøkkenet ditt som passer budsjett ditt, samtidig som det reduserer mengden avfall som ellers ville havnet på en fylling. Dette gjør kjøkkenfornying til et smart valg både for pengene dine og for miljøet vårt

Bærekraftige steg mot en bedre fremtid

Når du velger kjøkkenfornying fra oss i Aktiv Kjøkken, tar du samtidig et ansvarlig valg om å bidra til en mer bærekraftig forbrukeradferd. Selv om det kan virke som en liten forandring, spiller slike valg en viktig rolle i det å redusere totalforbruket og forlenge levetiden til det vi allerede eier.

Med Aktiv Kjøkken kan du sy sammen estetikk, funksjonalitet og miljøansvar til et kjøkken som er bygget for å vare i mange år fremover. Kontakt oss i dag for en prat om hvordan fornying av kjøkkenet kan bli den ideelle løsningen for deg.

Aktiv_kjokken_stammningsbild_1Kjøkkenfornying
Aktiv_Kjøkken_Drivhusgata_web-30Kjøkkenfornying
Aktiv_kjokken_milano_duvbla_5Kjøkkenfornying
Aktiv_kjokken_milano_white_3Kjøkkenfornying
Aktiv_kjokken_milano_white_1Kjøkkenfornying
Aktiv_kjokken_rubin_2500N_4Kjøkkenfornying