Kjøkkenfornying – en komplett løsning når du skal pusse opp kjøkkenet

Book en befaring

Tenker du at oppussing av kjøkkenet innebærer kjøp av et nytt og komplett systemkjøkken? Her forklarer vi hva kjøkkenfornying er, og hvordan du kan spare både tid, penger og miljøet.

Når kjøkkenet begynner å være modent for oppgraderinger, er det mange som får en klump i magen og ser for seg kostnader som spenner ben på både feriebudsjett og reparasjoner på bilen. I mangel av kjennskap til mulighetene, er det nemlig mange som tenker at det å pusse opp kjøkkenet er ensbetydende å kjøpe et helt nytt kjøkken. 

I de aller fleste tilfellene vil det derimot være en langt bedre løsning å gå for kjøkkenfornying, som gir store besparelser både på kontoen og for miljøet. 

De samme mulighetene – til en lavere pris

Enkelt forklart er kjøkkenfornying en komplett forvandling av kjøkkenet ditt, til en langt lavere kostnad enn du kanskje hadde sett for deg. Hovedårsaken til de lave kostnadene er først og fremst at vi gjenbruker skrogene. Mye innmat kan også videreføres, men ved overgang til for eksempel soft-close eller ved slitte skinner og lignende, byttes også dette. Alt av fronter på skuffer og skap, benkeplater, vask og beslag byttes også ut. Resultatet er et kjøkken som både ser og føles nytt ut, med stil og materialer du har valgt fra øverste hylle.

Når du velger å fornye kjøkkenet ditt, har du selvfølgelig muligheter til å tilpasse innredningen etter både smak og behov. Fleksibiliteten ved å endre kjøkkenets funksjonalitet i form av re-organisering av skuffer og smartere utnyttelse av plassen er stor.

Demontering og montering på samme dag

Såfremt det er mulig, leveres de nye kjøkken-komponentene direkte hjem til deg som er kunde. Med videreføring av det opprinnelige skroget, bruker vi sjelden mer enn én arbeidsdag på demontering av det gamle kjøkkenet og montering av det nye. Tida da familien gikk en uke uten kjøkken, i påvente av riving og bygging av skuffer og skap, er med andre ord over.

Miljøvennlig valg

En annen stor gevinst ved kjøkkenfornying, er den positive påvirkningen det har på miljøet. Ved å beholde skroget fra kjøkkenet og bare bytte ut overflater som skapdører, benkeplater og fronter på skuffer, reduserer vi også mengden materialer som kastes. Dette er et bærekraftig valg som bidrar til å redusere miljøbelastningen og spare verdifulle ressurser.

Alle farger, stiler og leverandører

For oss i Aktiv Kjøkken spiller det ingen rolle hva slags kjøkken du opprinnelig har. Vi fornyer nemlig alle kjøkken på mål, i de materialene, designene og fargene du ønsker. Dermed spiller det ingen rolle om kjøkkenet du har i dag kommer fra HTH, Ikea, Huseby, Sigdal, Svane eller andre leverandører. 

En vanlig misoppfatning er at kjøkkenfornying innebærer et smalere utvalg av farger og materialer. Men nettopp fordi vi ikke er knyttet opp mot en spesifikk merkeprodusent, og produserer alt basert på mål, har vi også svært få begrensninger når det kommer til valgene du som kunde har. Av farger kan vi for eksempel tilby alle de 2000+ fargene i NCS-katalogen.

Vi er her for å hjelpe deg med å ta de optimale valgene for ditt nye kjøkkenprosjekt. Kontakt oss i Aktiv Kjøkken for råd og veiledning om kjøkkenfornying og hvordan ditt nye kjøkken skal se ut.

FocusNytt
kjøkken
Aktiv_kjokken_engso_exclusive_1Kjøkkenfornying
Aktiv_Kjøkken_Drivhusgata_web-30Kjøkkenfornying
Aktiv_kjokken_milano_white_3Kjøkkenfornying
Aktiv_kjokken_milano_4500N_5Kjøkkenfornying
Aktiv_kjokken_tido_7005-G80Y_toppNytt
kjøkken