Eva Kristine Helgemos Kjøkkenforvandling med Aktiv Kjøkken

Montert: 08.02.24

Pris: 100.000,-

Tid: 4,5 timer

Kontakt oss

Da Eva Kristine Helgemo og mannen hennes kom til oss i Aktiv Kjøkken, hadde de et ønske om å fornye kjøkkenet uten de store kostnadene som følger med et helt nytt kjøkken.

Etter å ha sett et bilde i et magasin, hadde Eva et klart bilde i hodet av hva de ønsket seg. Paret var på utkikk etter en løsning som kunne bringe drømmen til liv, uten å måtte tømme sparekontoen.

Kjøkkenfornyingen har så absolutt gitt ekteparet følelsen av å få et nytt kjøkken. Eva trekker fram følgende momenter som høydepunkter i prosessen:

  • Det nye kjøkkenet ble designet basert på magasinbilde Eva hadde sett
  • Paret fikk god og personlig service gjennom hele prosessen
  • Monteringen gikk superraskt - alt arbeidet ble gjort på én dag
  • Gode innspill fra Aktiv Kjøkken endret parets bruk av kjøkkenet

 

Enkelheten i å velge kjøkkenfornying

Med et bilde av drømmekjøkkenet klart i sinnet, var Eva bestemt på å finne den rette partneren for prosjektet. Hos Aktiv Kjøkken er vi opptatt av å flette sammen kundens personlige stil med vår faglige innsikt. Nettopp denne tilnærmingen sikret at Eva og mannen ble veiledet gjennom en vel planlagt og tilfredsstillende kjøkkenfornyelse. Teamet vårt hos Aktiv Kjøkken ble oppriktig inspirert av å kunne tilby en skreddersydd kjøkkenfornying basert på Evas inspirasjonsbilde.

 

Beslutningen om kjøkkenfornying 

Valget om hvorfor velge kjøkkenfornying fremfor en fullstendig nyinstallasjon ble besvart gjennom en kombinasjon av estetiske og økonomiske overveielser. "Jeg så en annonse i avisen og hadde tenkt en stund på at vi skulle bytte ut kjøkkenet, da det begynte å se stygt ut," reflekterer Eva. “Ønsket var at det skulle bli rimeligere for oss å fornye kjøkkenet fremfor å måtte kjøpe et komplett nytt kjøkken - og det ønsket ble for alvor oppfylt!”.

 

En smidig gjennomføringsprosess

Selv om kjøkkenrenoveringer kan være komplekse og en sjelden gang byr på uventede utfordringer, gikk Evas prosjekt knirkefritt. Da installasjonstiden kom, arbeidet teamet vårt raskt og effektivt, noe Eva også var påpasselig med å påpeke. Hun bemerket spesielt teamets gode humør og profesjonalitet. 

Kjøkkenet ble forvandlet til et mer romslig og godt organisert område, noe som gjorde hjemmet deres både mer funksjonelt og innbydende – og ga en klar forbedring i deres daglige liv.

 

Verdien av en personlig touch

Eva var ekstra takknemlig for den personlige servicen og oppfølgingen hun fikk gjennom hele fornyelsesprosessen. Hun følte at teamet vårt virkelig lyttet til hennes ønsker og behov, noe som er essensielt for å skape et kjøkken som ikke bare ser bra ut, men som også føles riktig.

 

Snakk med oss om
kjøkkendrømmen din

 

SkapKjøkkenfornying
Kjøkken ferdigKjøkkenfornying
HåndtakKjøkkenfornying
KjøkkenfornyingKjøkkenfornying
SkufferKjøkkenfornying
InstallasjonKjøkkenfornying
Aktiv KjøkkenKjøkkenfornying
FronterKjøkkenfornying