Nytt kjøkken levert til Skarol Eiendom AS

Book en befaring

Opplev ekte kvalitet med Aktiv Kjøkken på Strandvågen

I hytteparadiset Strandvågen, i Heim Kommune har vi hos Aktiv Kjøkken levert et helt nytt kjøkken fra vår populære Milano-serie til en flott hytte utviklet av Skarol Eiendom AS. 

 

Et kjøkken som skiller seg ut

Kjøkkenet fra Milano-serien er malt i en dyp farge, Dempet sort (S8500-N) som gir en fantastisk kontrast mot hyttens lyse vegger. Denne fargen gjør ikke bare kjøkkenet til et blikkfang, men passer også perfekt med den naturskjønne omgivelsen rundt hytta.

Beliggenhet med utsikt

Strandvågen, der hytta ligger, er kjent for sin fredelige natur og utsikt over Arasvikfjorden og Tustnafjellene. Vårt kjøkken er plassert slik at du kan nyte denne utsikten best mulig. Tenk deg å sitte med en kopp kaffe og bare se ut over fjorden – alt dette fra ditt nye kjøkken.

Kvalitet i hvert steg

Vårt samarbeid med Skarol Eiendom AS og Prebo Bygg AS sikrer at kjøkkenet ikke bare ser bra ut, men også er bygget for å vare. Aktiv Kjøkken er stolte over å levere produkter som både er praktiske og vakre, og dette kjøkkenet er intet unntak.

Et kjøkken for alle

Milano-serien er laget for de som vil ha et kjøkken som fungerer utmerket og ser fantastisk ut. Det har moderne løsninger og smart design som gjør hverdagen både enklere og mer stilfull. Dette kjøkkenet er perfekt for matlaging, underholdning, eller bare for å nyte livet.

Samarbeidet Mellom Skarol Eiendom AS og Aktiv Kjøkken AS

Hos Skarol Eiendom AS har vi hatt gleden av å samarbeide med Aktiv Kjøkken AS på flere prosjekter, og vårt siste samarbeid på Strandvågen markerer det andre suksessfulle prosjektet sammen. Vår erfaring med Aktiv Kjøkken har vært utmerket, og dette samarbeidet har styrket vår evne til å levere høykvalitets boliger med fokus på detaljer og funksjonalitet.

Aktiv Kjøkken skiller seg ut med sin pålitelighet; de leverer alltid varer til rett tid, noe som er avgjørende i byggebransjen der tidslinjer er essensielle. Vi setter stor pris på den korte svartiden og den løsningsorienterte tilnærmingen deres rådgivere har, noe som gjør prosessen både rask og effektiv. Denne type støtte er avgjørende for å sikre at hvert prosjekt ikke bare møter, men overgår våre kunders forventninger.

Vårt kontinuerlige samarbeid med Aktiv Kjøkken er et bevis på deres profesjonalitet og engasjement i å levere ikke bare et produkt, men en totalopplevelse som beriker våre prosjekter. Vi ser frem til flere vellykkede prosjekter sammen og er trygge på at vår allianse vil fortsette å bære frukter for begge parter.

kjøkken_Milano_rene linjer_Nytt
kjøkken
kjøkken_Milano_rene linjer_Nytt
kjøkken
kjøkken_Milano_rene linjer_Nytt
kjøkken
kjøkken_Milano_rene linjer_Nytt
kjøkken
Skarol Eiendom_Aktiv kjøkken_Prebo Bygg ASNytt
kjøkken