Resurs Bank. 
Fleksibel delbetaling av ditt nye kjøkken.

Har du lyst til å fornye kjøkkenet, men synes det er utfordrende å betale hele beløpet på en gang? Resurs Bank er vår kredittpartner, og tilbyr rentefri delbetaling på det nye kjøkkenet ditt!

Betal når det passer deg
Med kreditt gjennom Resurs Bank, kan du dele opp betalingen til en månedlig kostnad som passer deg. Du betaler først når fakturaen kommer; måneden etter kjøpet. 

Når du har bekreftet kjøp av kjøkken med finansiering, vil det være Resurs Bank som håndterer alle transaksjoner etter dette. Som en ansvarlig aktør vil Resurs i alle tilfeller gjøre en trygg og effektiv kredittvurdering av deg, for å unngå at du kommer i en økonomisk situasjon du ikke kan håndtere.

Kun gebyr ved 12 måneder delbetaling
Velger du 12 md. delbetaling, betaler du kun 1300,- i etableringsgebyr, og får et lån uten nominell rente. Deretter bestemmer du selv hvor mye du betaler per måned, inntil lånet er nedbetalt.

Du kan også velge delbetaling over et tidsrom på 24, 36, 48 eller 54 måneder, til en gunstig rente. Det er også mulig å få en måneds utsettelse på hele kjøpesummen på 1 måned. Dette er i så fall både gebyr- og rentefritt.

 

Søk om kreditt fra Resurs Bank

 

 

Eksempel på vilkår for delbetaling
Kjøper du et kjøkken til 65000,- og ønsker nedbetaling på 12 md, gjelder følgende beløp og gebyrer:

  • Ordinært månedsbeløp: 5 467,00 kr *
  • Kredittbeløp: 65 000,00 kr
  • Nominell rente: 0,00 %
  • Etableringsgebyr: 495,00 kr **
  • Administrasjonsgebyr / måned: 50,00 kr
  • Effektiv rente: 2,86 %
  • Kredittkostnad: 1 095,00 kr
  • Totalt beløp å betale: 66 095,00 kr

Ønsker du oversikt over månedlig beløp ved 24, 36, 48 eller 54 måneder, eller å sjekke kostnaden ved et annet beløp enn i eksemplet, kan du besøke Resurs Bank sin kalkulator for delbetaling.

Der får du full oversikt over gebyrer, rentesats, kredittkostnad og totalbeløp, og du finner også mer informasjon om hvordan du selv kan styre nedbetalingen med selvvalgte beløp hver måned. 

Din formelle kredittgiver vil være:

Resurs Bank AB (publ) 
Postboks 979 Sentrum
NO-0104 Oslo
telefon kundeservice 22 56 37 33

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg finne fakturaen min?

De fleste av Resurs Bank sine kunder har en konto tilknyttet Onlinebanken. Der kan du logge inn for å se kopi av faktura.

Har du ikke en konto i nevnte bank, kan du enkelt kontakte Resurs Bank på telefon 22 56 37 33 eller e-post kundetjeneste@resursbank.no for kopi av faktura eller betalingsinformasjon. 

Kan jeg betale ned kreditten min raskere?

Ønsker du å betale ned kreditten din raskere, kan du alltid gjøre ekstra innbetalinger, akkurat når det passer deg.

Husk at det månedlige beløpet må betales ved forfall hver måned, selv om du gjør ekstra innbetalinger i måneden før. Du kan også betale inn så mye du ønsker over minimumsbeløpet på fakturaen.

Jeg har betalt faktura, men kan ikke se innbetalingen

Resurs Bank sender ingen bekreftelse på at innbetalingen din er mottatt, men på neste kontoutskrift ser du om innbetalingen har blitt registrert.

Vil du kontrollere om innbetalingen har kommet frem kan du logge inn i Onlinebanken.

Har du betalt uten eller med feil KID-nr kan du sjekke om Resurs Bank har sendt pengene tilbake til din konto. Da må du i så fall betale på nytt. Hvis du ikke ser betalingen og ikke har fått den tilbake på din bankkonto kan du ringe Resurs Bank på telefon 22 56 37 33 slik at de kan søke etter din innbetaling. 

Kan jeg opprette AvtaleGiro på lånet mitt?

Resurs Bank tilbyr AvtaleGiro på sine forbrukslån. Du kan opprette AvtaleGiro-avtale i nettbanken din, der du finner AvtaleGiro. 

Når du skal opprette AvtaleGiro skal du ikke bruke KID-nummer som er oppgitt på faktura. Nummeret du skal oppgi som KID-nummer, finner du på Mine sider på resursbank.no. 

På Mine sider finner du det korrekte nummeret ved å trykke deg inn på ditt forbrukslån, hvor det vil være oppgitt som «Kontonummer» og starte på 95780050. 

Slik gjør du det: 

  1. Når du oppretter AvtaleGiro skal du først oppgi kontonummer (samme som på faktura), og Resurs Bank AB vil dukke opp. 
  2. Videre skal du skrive inn KID-nummeret som du finner på Mine sider, slik som beskrevet over. 

Beløpsgrense bør være minst 2 terminbeløp for å ta høyde for forfall i månedsskifte og mulig renteøkning. 

Det tar opptil 6 uker før en AvtaleGiro er aktiv. Dersom du mottar faktura, må du derfor betale den frem til du mottar et avtalegirokrav i din nettbank. Dette vil du se i forfallsoversikten i din nettbank.

Dersom du har problemer med å finne hvor du oppretter avtalegiroavtaler i nettbanken må du kontakte din bank.

Kan jeg sluttbetale uten ekstra kostnad?

Ja, Resurs Bank har ingen bindingstid på sine delbetalinger. Sluttbetaling kan skje når som helst, uten ekstra kostnad. Husk å avslutte eventuell AvtaleGiro eller faste trekk i din nettbank.

Ta kontakt med Resurs Bank for korrekt saldo, før du sluttbetaler.